Sea to Summit outdoor tent? Alle Sea to Summit outdoorprodukten eenvoudig online bestellen.

In 1984 was er een kleine groep klimmers die zonder zuurstofflessen of ondersteuning een nieuwe route maakte op de noordkant van de Mount Everest. Zes jaar later is één van deze deelnemers, Tim Macartney-Snape, teruggegaan en realiseerde zich dat nog niemand de hele berg had beklommen, de 8848 meter. Niemand had het gelopen vanaf de zeespiegel, dat wil zeggen niemand klom het van "Sea to Summit"

In de lente van 1990 besloot Tim dat hij vanaf de zeespiegel naar het hoogste punt van de aarde wilde lopen en vier maanden later liep hij vanaf Base Camp alleen zonder zuurstof naar het hoogste punt van de Mount Everest. Hij noemde zijn solo expeditie "Sea to Summit". Toen hij terug in Australië was bij zijn vriend Roland Tyson besloten ze samen een bedrijf te starten met producten voor betaalbare outdooruitrusting. Ze noemden het bedrijf Sea to Summit.

Vandaag is Sea to Summit een breed merk met innovatieve producten voor outdoorliefhebbers uit de hele wereld.

Sea to Summit outdoor tenten en Sea to Summit outdooraccessoires zoals dry sacks, tarps en rugzakken eenvoudig en veilig bestellen uit voorraad.

Bij ons kunt u veilig en vertrouwd goedkope hometrainers kopen: Wij zijn lid van de Thuiswinkel Organisatie, klik hier voor alle informatie en uw zekerheden.

Sea To Summit hydraulic dry bag met harnas 65 liter zwart (976129) 20% Korting Sea To Summit hydraulic dry bag met harnas 65 liter zwart (976129) (976129)

De Sea To Summit hydraulic dry bag met harnas 65 liter zwart (976129) valt onder de nieuwe Super Heavy Duty serie van ruige dry bags die speciaal ontworpen zijn om de meest extreme omstandigheden te doorstaan. Voorzien van een verwijderbaar harnas, wat het dragen een stuk gemakkelijker maakt!

€199,95

€159,95

  uw voordeel €40,- (incl. BTW)

Sanden Sports specialists since 2001
Sanden
639 Reviews
Zoeken
Sports Specialists Since 2001
Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001
  • Beste prijs garantie
  • Snelle levering
  • Deskundige montage
  • Gratis verzending vanaf €25,-
  • Thuiswinkel Thuiswinkel waarborg
  • Vandaag nog fit
  • 14 dagen bedenktijd